جستجوی این وبلاگ

شور و ترشی

ترشی با آب گوجه

این ترشی رو برای اولین بار درست کردم و خوشم اوومد:


مواد لازم:

گل کلم: 1 عدد کوچک
هویج: 2 عدد
کرفس: 2 ساقه
فلفل سبز:  1 عدد
سیر: 1 حبه
گوجه فرنگی: 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه درسته: (به میزان دلخواه)
سرکه قرمز :نصف لیوان

همه سبزیجات را شسته و آبشون که رفت، اوونا رو ریز خورد میکنیم.
گوجه ها رو 1-2 دقیقه در آب جوش می اندازیم و پوستشونو میگیریم. بعد اونا رو تو بلندر له میکنیم و میذاریم روی گاز تا 10 دقیقه بجوشه....در آخر سرکه و نمک رو به اوون اضافه میکنیم.
سبزیجات خورد شده رو در ظرف مخصوص ترشی میریزیم و مخلوط آبگوجه را روی آن میریزیم. بعد از انکه کمی خنک شد, محکم در ظرف رو بسته ودر جای خنک نگه میداریم. ترشی ما بعد از 2-3 هفته آماده میشه.













شور مخلوط

معمولا اوایل پاییز موقع ریختن شور وترشی هست...پس ما هم دست به کار میشیم با شور مخلوط...

مواد لازم:

گل کلم: 1 عدد
هویج: 5 عدد
خیار: 1 عدد
کرفس: 4 ساقه
فلفل سبز:  1 عدد بزرگ
سیر: 4 حبه
شوید، ترخون ؛ نمک و فلفل سیاه درسته: (به میزان دلخواه)
آب: 2-3 لیوان
سرکه :10 ق غ

همه سبزیجات را شسته و آبشون که رفت، اوونا رو درشت خورد میکنیم.
حبه های سیر رو از وسط 2 نیم میکنیم.
آب و نمک و سرکه را در قابلمه میجوشانیم.
سبزیجات خورد شده،سیر و سبزی رو در ظرف مخصوص شور میریزیم و آب نمک سرکه جوش را روی آن میریزیم. بعد از انکه کمی خنک شد, محکم در ظرف رو بسته ودر جای خنک نگه میداریم. شور ما بعد از 2-3 هفته آماده میشه.













نوش جان!