جستجوی این وبلاگ

پیش غذا و سالاد


سوپ کدو حلوایی

دستوراین سوپ خوشمزه رواز خواهر عزیزم گرفتم...واقعا سوپ لذیذی هست:

مواد لازم برای 2 نفر



کدو حلوایی کوچک: 1 عدد

پیاز: 1 عدد
استاک مرغ یا سبزیجات:1-2 لیوان
خامه کم چرب مخصوص غذا: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان دلخواه

اول پوست کدو رو خوب میشوریم و اونو به قطعات بزرگ خرد میکنیم و در قابلمه با آب کم بخارپز میکنیم.

پیاز رو ریز خرد کرده و تفت میدهیم.
تکه های کدوی پخته رو با استاک به کمک دستگاه له و میکس میکنیم....پیازداغ روهم اضافه کرده و میکس میکنیم.
مواد رو درقابلمه برگردونده و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا به غلظت مورد نظر برسه...15-10 دقیقه قبل سرو، خامه رو به سوپ اضافه میکنیم...سوپ را میچشیم و به میزان دلخواه نمک/فلفل اضافه میکنیم.





نوش جان!








سالاد کیوی


این سالاد سرشار از ویتامین C هست و خیلی مناسب روزهای سرد پاییز و زمستونه.


مواد لازم برای 2 نفر
کیوی سفت(زیاد رسیده نباشه): 2 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
خیار درشت: 1 عدد


برای سس:
آبلیمو تازه
روغن زیتون
نمک و فلفل


کیوی، خیار و گوجه فرنگی را خرد کرده و روی آن سس آبلیمو،نمک ،فلفل و روغن زیتون میریزیم. 






نوش جان!













اسکالیبادا با پنیر بز (Escalivada con queso de Cabra)


اسکالیبادا یکی از پیش غذاهای مشهور در کاتالونیا است و یک پیش غذای سالم و خوشمزه است.


مواد لازم برای 3-2 نفر


بادمجان: 2 عدد
پاپریکا: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
سیر: نصف بوته
روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر بز:برش ها به تعداد نفرات


ابتدا فر را با درجه حرارت 220 درجه گرم میکنیم. بادمجان را حلقه کرده و نمک میزنیم تا آب اضافی آن خارج شود. پیاز را هم حلقه میکنیم و پاپریکا و سیر ها هم خرد کرده و همه سبزیجات را در سینی فر که آنرا با روغن زیتون چرب کرده ایم چیده و باز روی آنها کمی روغن زیتون میریزیم و آنها را به مدت 20-15 درفر با حرارت 220 درجه سانتیگراد میپزیم تا روست شوند.
به کمک یک کارک و چنگال از سبزیجات به صورت طبقه طبقه در ظرف سرو قرار میدهیم و روی آنها برشی ازپنیر بز قرار میدهیم و در پایان روی آن کمی روغن زیتون و سبزی معطر میریزیم.  این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو میشود.
*در صورت عدم دسترسی به پنیر بز، میتوانید فتاچیز را جایگزین کنید.





















نوش جان!











سوپ براکلی :

این سوپ خوشمزه رو از خاله ماری, از دوستان روزمنو, یاد گرفتم:

مواد لازم:

پیاز 1 عدد
سیر: 1 حبه
سیب زمینی : 4 عدد
براکلی: 1 بوته 700-500 گرمی
استاک مرغ: 1 لیتر
خامه: 100 میلی لیتر
نمک و فلفل

ابتدا پیاز و سیر را خورد کرده و کمی تفت میدهیم. بعد سیب زمینی و براکلی خورد شده با استاک مرغ را می افزاییم و 1 ساعت آنرا خوب میپزیم. بعد آنرا با گوشکوب برقی یا بلندر پوره میکنیم و در قابلمه ریخته ادویه زده و خامه را به آن می افزاییم تا گرم شود...سوپ ما حاضر است!
نوش جان!







نوش جان!









تبوله

این پیش غذا یک نوع سالاد لبنانی است که با سلیقه ما ایرانی ها هم جور است.

مواد لازم:

جعفری تازه خرد شده: 1پیمانه
نعنا تازه خرد شده: 3/1 پیمانه
بلغور گندم پخته شده: 2/1 پیمانه
گوجه فرنگی : 2 عدد
 آب لیمو ترش  تازه، روغن زیتون و نمک

جعفری، نعنا و گوجه فرنگی را ریز خرد کرده، بلغور را با آن اضافه میکنیم و در پایان کمی آب لیمو ترش  تازه، روغن زیتون و نمک به آن می افرازییم.

نوش جان!







پاستا سالاد                                          

 
اکثرا در ایران در سالاد ماکارونی سس مایونز و کالباس میریزند که این سالاد را بسیار پرکالری میسازد.علاوه بر آن معمولا پس از خنک شدن سالاد ، مایونز به خورد پاستا میرود و سالاد خمیر میشود.در حالیکه در اروپا کمتر کسی به سالاد پاستا مایونز میزند...دستور این سالاد آمیزه ای است از روش دوستانم و ابتکار خودم. این سالاد یک شام خوشمزه و کم کالری است....امیدوارم خوشتان بیاید



مواد لازم برای 2 نفر :
ماکارونی فرمی : 1 لیوان (خام)
کنسرو ذرت شیرین: نصف لیوان
خیار شور و بی بی کورن شور : 5-4 عدد
کرفس: 2-1 ساقه
گوجه گیلاسی:5 عدد
*سبزی معطر :ترجیحا "روکالا"
فیله مرغ کبابی : (در صورت دلخواه 3 عدد)
*
می توانید ریحان و جعفری را جایگزین روکالا کنید


برای سس:
آب لیمو تازه:3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 12-10 دقیقه میپزیم...سپس آنرا آبکش کرده و با آب سرد میشوییم تا خنک شود.همه مواد را خرد میکنیم و پاستا را هم اضافه میکنیم. در پایان سس را اضافه میکنیم....نوش جان

* 1
لیوان پاستا پخته= 150 کالری








نوش جان!