جستجوی این وبلاگ

بستنی ها


بستنی پسته ای خوشمزه

مواد لازم: 
1.5 لیوان شیر
1/2 لیوان خامه
1/2 لیوان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
1 ق چ هل ساییده شده

1 ق م عسل
1/2 لیوان پسته خام آسیاب شده
شیر و خامه رو روی حرارت قرار میدهیم، زرده تخم مرغ را با شکر و هل خوب میزنیم، شیر و خامه که جوش آمدند، 1 ملاقه از آن به تخم مرغ اضافه میکنیم( در این حال سریع تخم مرغ را هم میزنیم که نبندد)...بعد عسل را اضافه میکنیم.مخلوط تخم مرغ را به شیر و خامه اضافه میکنیم و چند دقیقه حرارت میدهیم تا مخلوط تا حددی غلظت پیدا کند.
مخلوط غلیظ شده را از صافی رد کنید و آنرا 2 ساعت داخل فریز میگذاریم تا خوب سرد شود.

دستگاه بستنی ساز را روشن میکنیم ...مخلوط شیری رو آرام آرام داخل دستگاه میریزیم . بعد از 5 دقیقه، پسته را اضافه کرده وبعد  از حدود 20 دقیقه بستنی ما آماده است....
اگر تمایل دارید آنرا اسکوپ بزنید، ظرف حاوی بستنی رو 3-4 ساعت دیگر در فریز قرار دهید تا خوب سفت شود.


* برای کم کردن کالری این بستنی میتوانید خامه را حذف کرده وبه جای 1.5 لیوان از2 لیوان شیر پرچرب استفاده کنید.







نوش جان!









سوربت هندوانه (watermelone sorbet)


 دستور این سوربت رومیذارم تا در این روزهای گرم تابستونی نوش جان کنید و خنک بشید

مواد لازم: 
1 کیلو هندوانه
1-2 ق غ پودر شکر




هندونه رو پوست گرفته و به صورت مکعب های کوچیک برش میزنیم، هسته هاشوهم جدا میکنیم...بعد برش های هندونه رو 2-3 ساعت تو فریزر میذاریم تا خوب یخ بزنه...
بعد هندونه های منجمد رو توی خردکن ریخته تا له بشن....در صورت تمایل یکی 2 ق غ پودر شکر هم اضافه میکنیم....به همین سادگی سوربت ما آماده است...
اگه خواستین مثل بستنی اونو سکوپ بزنین یکی دو ساعت دیگه بذارین تو فریز تا کمی سفت بشه ....





نوش جان!








بستنی توت فرنگی خوشمزه

مواد لازم: 

1.5 لیوان شیر
1/2 لیوان خامه
1/2 لیوان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
1/2 ق چ اسانس وانیل

10 عدد توت فرنگی تازه
1 ق م عسل


شیر و خامه رو روی حرارت قرار میدهیم، زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب میزنیم، شیر و خامه که جوش آمدند، 1 ملاقه از آن به تخم مرغ اضافه میکنیم( در این حال سریع تخم مرغ را هم میزنیم که نبندد)...مخلوط تخم مرغ را به شیر و خامه اضافه میکنیم و چند دقیقه حرارت میدهیم تا مخلوط تا حددی غلظت پیدا کند.
مخلوط غلیظ شده را 2 ساعت داخل فریز میگذاریم تا خوب سرد شود.
توت فرنگی ها رو شسته و با چنگال له میکنیم و با عسل مخلوط میکنیم و در یخچال قرار میدهیم.

دستگاه بستنی ساز را روشن میکنیم ...مخلوط شیری و توت فرنگی رو آرام آرام داخل دستگاه میریزیم . بعد از 30-20 دقیقه بستنی ما آماده است....
اگر تمایل دارید آنرا اسکوپ بزنید، ظرف حاوی بستنی رو 3-4 ساعت دیگر در فریز قرار دهید تا خوب سفت شود.













نوش جان!






بستنی کاراملی


این بستنی خوشمزه روهفته گذشته درست کردم....

مواد لازم:

لیوان شیر
1/2 لیوان خامه
50 گرم شکر
1/3 لیوان سس کارامل
1/2 ق غ ثعلب
1/2 ق چ اسانس وانیل

شیر رو داغ کردم، شکر و تعلب رو توی شیر گرم حل کردم...بعد سس کارامل روتوش حل کردم، شیر که از حرارت که افتاد، خامه و اسانس وانیل رو اضافه کردم ....مخلوط رو 2 ساعت گذاشتم فریز خوب خنک بشه بعد ریختم توی دستگاه بستنی ساز به مدت 30 دقیقه تا آماده شد...بعد هم دوباره 3-4 ساعت گذاشتم فریزر که خوب سفت بشه...






هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر