جستجوی این وبلاگ

غذاهای ایرانی و فرنگی


کشک بادمجان رژیمی

کشک بادمجان یک غذای خیلی خوشمزه است اما به خاطر سرخ کردن بادمجان، پر کالری است....در اینجا روش من برای درست کردن کشک بادمجان رژیمی و خوشمزه رو خواهید دید:

مواد لازم برای 2 نفر:

بادمجان :2 عدد
پیاز: 1 عدد
سیر: 2-3 حبه
کشک : به میزان دلخواه
نعنا خشک: به میزان دلخواه
ادویه، نمک و فلفل

اول بادمجانها روکبابی میکنیم و بعد اونها رو پوست گرفته و ساتوری میکنیم. پیاز و سیر را خرد کرده و تفت میدهیم و ادویه میزنیم و بعد بادمجانهای ساطوری را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد 1/2 استکان آب اضافه کرده و آنرا میپزیم تا جایی که آبش کشیده شود.
کشک را به روشی که قبلا در قسمت "طرز تهیه کشک خانگی" توضیح دادم، آماده میکنیم.
نعنا خشک را تفت داده و همراه کشک به مخلوط بادمجان اضافه میکنیم.
















نوش جان!







کسادیا (Quesadilla)


کسادیا یه جور غذای مکزیکی خوشمزه هست که به سرعت و راحتی آماده میشه...
کسادیا مدل های مختلف داره: کسادیا با مرغ، سبزیجات و گوشت...
در اینجا کسادیای مرغ رو آموزش میدم:

مواد لازم:

نان تورتیا (نان تهیه شده از آرد گندم)
پنیر گودا یا چدار
برش های سینه یا فیله مرغ (رست شده، سرخ شده یا آبپز)
پیازچه
فلفل سبز
گوجه فرنگی
کمی نمک و فلفل و پاپریکا
سالسای گوجه فرنگی


فلفل و پیازچه و گوجه فرنگی رو به نازکی برش میزنیم . نان ها در ماهیتبابه گرم میکنیم، ورقه های پنیر رو روی نان قرار میدهیم...روی برش های مرغ کمی نمک و فلفل و پاپریکا میپاشیم و روی نان میگذاریم..بعد هم برش های فلفل و پیازچه و گوجه فرنگی را روی نان قرار میدهیم...پنیر که شروغ به آب شدن کرد، نان را تا میزنیم وهر دو طرف نان را تفت میدهیم تا طلایی شود.

برش های داغ را از وسط نصف میکنیم ...کسادیا آماده است...آنرا با سالسای گوجه فرنگی سرو میکنیم.












نوش جان!









مرغ تندوری

برای ناهار امروز هم مرغ تندوری خوشمزه درست کردم

مواد لازم برای 2 نفر:


ران و سینه مرغ: 3-4 تکه
ماست: 1 لیوان
سیر رنده شده: 2 حبه
پیاز رنده شده: 1 عدد
روغن زیتون: 1 ق غ
ادویه: ادویه مخلوط، پودر پاپریکا، پودر زیره، پودر هل، پودر زنجبیل و جوز، فلفل سیاه ، نمک


 اول تکه های مرغ رو با چاقو چند تا چاک میدهیم..پیاز و سیر رنده شده رو توی ماست مخلوط کرده، بعد ادویه مخلوط، پودر پاپریکا، پودر زیره، پودر هل، پودر زنجبیل و جوز، فلفل سیاه ، نمک و 1 ق غ روغن زیتون رو با ماست مخلوط میکنیم..مرغ ها را 4-5 ساعت توی مخلوط ماست مرینیت میکنیم..بعد توی فر با حرارت 200 درجه به مدت -40-35 دقیقه میپزیم...







نوش جان!




رولت گوشت

مواد لازم برای 2 نفر:

گوشت چرخ کرده: 300-250 گرم
پیاز رنده شده آبگرفته: 1 عدد
شیر: 3 ق غ
آرد نان: 2 ق غ
نمک و فلفل و ادویه مخلوط

برای داخل رولت:
تخم مرغ آبپز: 1 عدد
هویج پخته شده: 2-1 عدد
جعفری خرد شده: 4-3 ق غ

برای سس: 
پیاز سرخ شده: 1 عدد
ادویه
رب گوجه فرنگی: 2 ق غ
آب: 1 لیوان



 گوشت چرخ کرده رو با 1 عدد پیاز رنده شده (که آبشو گرفتیم) ، و نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن مخلوط میکنیم...بعد 2 ق غ پودر نان رو در 3 ق شیر حل کرده و به مخلوط گوشت اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم. روی سلفون کمی آرد نان پاشیدم و بعد گوشت رو روش پهن میکنیم ...برای وسط رولت هویج پخته شده، جعفری خرد شده و تخم مرغ آبپز رو روی گوشت پهن کنیم و  آنرا میپیچیم... رولت رو در تابه سرخ میکنیم.
سس را از پباز داغ و ادویه و رب  و آب درست کرده  و روی رولت داده و به مدت 50 دقیقه رولت رو در سس میپزیم.

رولت را با پوره سیب زمینی و سبزیجات پخته دلخواه سرو میکنیم.
















نوش جان!








پیتزای خونگی

مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ 3-2 نفره

خمیر مایه تازه: 10 گرم
آب گرم: 1 لیوان
روغن زیتون: 2 ق غ
نمک: کمی
 آرد: به میزانی که خمیر بدست نچسبه

برای سس:
رب گوجه: 3-2 ق غ
روغن زیتون: 1 ق غ
پودر سیر، آویشن، اورگانو و پودر ریحون

پنیر ماتزرلا
سوسیس، پیاز حلقه شده، پاپریکا، قارچ، زیتون سبز و سیاه و...



خمیر مایه رو در آب گرم حل میکنیم. روغن زیتون و نمک رو اضافه میکنیم. بعد کم کم آرد رو اضافه میکنیم به میزانی که خمیر بدست نچسبه.روی خمیر رو میپوشونیم و در جای گرمی قرار میدیم تا 1 ساعت که ور بیاد.
خمیر ور آمده رو روی سطح آرد پاشی شده باز میکنیم و اونو توس سینی فر روی کاغذ روغنی قرار میدیم. روی سطح خمیر رو چنگال میزنیم. خمیر رو 10 دقیقه توی فر با حرارت 200 درجه قرار میدیم تا نیم پز بشه.

سس رو روی نان پیتزا میمالیم .بعد مواد دلخواه و پنیر ماتزرلا رو روی اوون میریزیم و پیتزا رو به مدت 15 دقیقه در فر میذاریم تا پنیر روش طلایی بشه.







نوش جان!







 نیوکی (Gnocchi)


نیوکی یک مدل غذای ایتالیایی هست شبیه پاستا که با سیب زمینی درست میشه....بافتش به مراتب نرم تر و لطیف تر از پاستاست و با سس گوجه فرنگی سرو میشه....
مدت ها پیش تعریف این غذا رو از دوستای ایتالیاییم شنیده بودم و دوست داشتم امتحانش کنم....دیروز بالاخره رسپی این غذا رو پیدا کردم و دست بکار شدم
گزارش تصویری از آماده سازی نیوکی من :

مواد لازم برای 2 نفر:

نیوکی
سیب زمینی: 2 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
آرد سفید گندم: 1/2-1 کاپ
کمی نمک

سس گوجهگوجه فرنگی: 2 عدد
رب گوجه: 1 ق غ
روغن زیتون: 2 ق غ
سیر ریز خرد شده: 1 حبه
ادویه: مقداری نمک، فلفل، آویشن، اورگانو و ریحون خشک

برای سس گوجه، گوجه رو ریز خرد کرده یا رنده میکنیم . سیر رو در روغن زیتون تفت میدهیم و گوجه ها و رب رو اضافه میکنیم. بعد ادویه رو اضافه میکنیم. بعد از 10-15 دقیقه سس آماده است.

برای آماده کردن نیوکی اول سیب زمینی رو آبپز /بخارپز میکنیم. (من اونها رو 6 دقیقه در ماکروفر گذاشتم تا پخت)
سیب زمینی پخته رو پوست کرده و با رنده ریز رنده میکنیم.
کمی که خنک شد،تخم مرغ و نمک رو اضافه میکنیم ....بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد که بدست نچسبه.
روی یک کیسه فریز خمیر رو لوله میکنیم و با کاردک برشهای 1 سانتی میزنیم.
روی هم برش با چنگال طرح میزنیم.

در آب در حال جوش کمی نمک میریزیم، نیوکی ها رو در آبجوش می اندازیم. وقتی روی آب اومدن چند دقیقه صبر میکنیم و بعد اونها پخته شدن .
نیوکی ها رو آبکش میکنیم و با سس سرو میکنیم .( معمولا نیوکی رو با سس گوجه مخلوط سرو میکنن)




















نوش جان!







سوشی (Sushi)

سوشی غذای معروف ژاپنی هاست که در عین زیبایی خوشمزه هم هست...من سوشی رو به این صورت درست میکنم:

مواد لازم برای 1 رول


ورق نوری: 1 برگ
برنج ژاپنی یا هر برنج گرد: 1 پیمانه
سرکه سفید: 1 ق س
ماهی رولی :2-3 عدد
نمک: کمی
آواکادو :چند برش
جعفری خرد شده: 1 ق س

برنج رو که تو پلوپز پختیم خوب همش می زنیم و در عین حال با بادبزن بادش می زنیم.این کار باعث میشه برنجها شفاف بشن.سرکه رو هم بهش اضافه می کنیم. بعد از پخت برنج اونو میذاریم کمی خنک بشه.
برای پیچیدن سوشی ها اول یک سلفون میکشیم روی بامبو بعد روش ورق نوری رو میذاریم...برنجمو پخش میکنیم روی نوری و بعد ماهی رولی و آواکادو رو که گذاشتیم از یک سمت نورس رو رول میکنیم...آخر رول هم یکم روی لبه نوری آب زده که بچسبه بهم و رول بشه....بعد چاقو رو هر بار خیس میکنیم و برش میزنیم.
بعد سوشی ها رو 3-4 ساعت میذارم یخچال خنک بشن (چون خنکش خوشمزه تره)
در آخر سوشی رو با سویا سس و کمی واسابی سرو میکنیم.









نوش جان!







چومین ( chow mein)

چومین یک غذایی چینی خوش مزه هست که از نودل و سبزیجات , مرغ تشکیل شده:

مواد لازم برای 3-2 نفر2 بسته نودل چینی ( یا ماکارانی نازک )
1 عدد سینه ی مرغ یا 4 تا فیله مرغ
1 حبه سیر له شده1 ق مربا خوری زنچبیل تازه رنده شده
2 عدد هویج متوسط 
1 پیاز بزرگ یا 5-6 عدد پیازچه
فلفل دلمه ای قرمز،زرد و سبز (نصف از هر کدوم)
قارچ: 6 عدد
نخود سبز پخته نصف لیوان (در صورت دلخواه)
براکلی خرد شده: 1/2 لیوان
8- 3 قاشق غذا خوری پر سس سویا ( میزانش بسته به ذاءقتون داره)
روغن کنجد (یا آفتابگردان) برای تفت دادن


طرز تهیه :
سینه ی مرغ و همه ی سبزیجات صورت نوار برش بدید. 
مرغ را با سیر له شده و زنجبیل در تابه جداگانه تفت میدیم. بعد 1 ق م سویا سس به آن می افزاییم.
در تابه بزرگی کمی روغن ریخته و سبزیجات رو به ترتیب سفتی تفت میدیم. (هویج، فلفل دلمه، پیاز و قارچ) بعد به آنها 1 ق سویا سس اضافه میکنیم.براکلی ها را نیم پز میکنیم و به مخلوط سبزیجات اضافه میکنیم.
نودل ها را در آب در حال جوش بریزید .(برای پخت نودل به 5 دقیقه زمان نیاز داریم..اما برای ماکارونی زمان بیشتر نیاز داریم 10-15 دقیقه)

بعد نودل ها رو آبکش کرده و در قابلمه کمی روغن ریختیم و نودل ها رو در قابلمه با سویا سس مخلوط میکنیم.

غذای ما آماده است...نودل را همراه با مرغ و سبزیجات سرو کنید.







نوش جان!










فیله مرغ نودلی






این غذای خوشمزه رواز یکی از دوستان روزمنویی (سارادونه جون) یاد گرفتم.
یکم زحمت داره درست کردنش اما به نتیجش می ارزه...


مواد لازم برای 2 نفر:


فیله مرغ : 4 عدد
نودل : 1 بسته


برای مرینیت کردن:
زعفران آبکرده ، آب لیمو، پودر سیر، پودر پاپریکا، نمک و فلفل و کمی روغن زیتون


روغن برای سرخ کردن
سیخ چوبی : 4 عدد


اول فیله های مرغ رو در مواد بالا مرینیت میکنیم و 1 ساعت در یخچال قرار میدیم.


بعد نودل رو با آب کم، 5-10 دقیقه میپزیم تا نرم بشن.


نودل ها رو آبکش کرده کمی آب سرد روشون میگیریم و میذاریم تا آب نودل ها بره.


فیله های مرینیت شده رو به سیخ های چوبی میکیشیم .( هر فیله در 1 سیخ)


حالا نودل ها رو مرتب کرده و دور فیله ها میپیچیم.


2 طرف فیله های نودلی رو در روغن زیاد سرخ میکنیم.


غذای ما آماده است. میتونیم اونو با پوره سیب زمینی سرو کنیم.



















نوش جان!


















کتلت تن ماهی 


این یک غذای ابتکاری هست که امشب درست کردم. اگر از طعم تن ماهی خوشتون نمیاد این غذای خوشمزه رو تست کنین...حتما نظرتون راجع به تن ماهی عوض میشه.


مواد لازم برای 2 نفر:


تن ماهی: 160 گرم
سیب زمینی: 1 عدد
پیاز کوچک: 1 عدد
تخم مرغ:1 عدد 
سیر: 2 حبه
جعفری خشک یا تازه: 1 ق غ
پودر سوخاری: به میزان لازم
نمک،فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زردچوبه: به میزان دلخواه


برای سس:
2 ق غ مایونز
2 ق غ کچاپ




سیب زمینی رو 7-5 دقیقه در ماکروفر بخارپزمیکنیم و خنک که شد آنرا رنده میکنیم. 
تن ماهی را داخل صافی ریخته و با چنگال فشار میدهیم تا روغن آن خارج شود.
پیاز را رنده کرده و آب آنرا کامل میگیریم و با سیب زمینی رنده شده و تن ماهی مخلوط میکنیم.
سیر را با دستگاه سیر له کن ، پوره کرده و با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
ادویه، تخم مرغ، جعفری را با بقیه مواد مخلوط میکنیم. حالا برای ترد شدن کتلت ها یکی دو قاشق پودر سوخاری با مواد مخلوط میکنیم و ورز میدهیم.
از مواد کتلت گلوله هایی برداشته و صاف کرده و در پودر سوخاری میغلطانیم و سپس آنها را سرخ میکنیم تا هر دروطرف کتلت ها طلایی شوند. سپس آنها رو روی دستمال آشپزخانه قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
 کتلت ها را همراه با سس سرو میکنیم.



























نوش جان!










ذاءقه غذایی اسپانیایی ها تا حدودی شبیه ما ایرانی هاست( از برنج و زعفران زیاد استفاده میکنن)... پاءیا غذای مشهور مردم اسپانیاست که انواع مختلفی داره...با مرغ , ماهی , میگو و صدف یا سبزیجات درست میشه.

پاءیای مرغ


مواد لازم برای 2 نفر :
برنج: 2پیمانه
مرغ: بال و ران
پیاز: 1 عدد
پاپریکا: 1 عدد
نخود فرنگی: 2/1 پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 ق
زعفران،نمک و فلفل
روغن زیتون


پیاز ، پاپریکا و هویج را در تابه تفت داده ...بعد تکه های مرغ را افزوده و آنها را تفت میدهیم..به آنها ادویه افزوده و آب میافزاییم تا به مدت 1 ساعت بپزد. بعد به آن زعفران آبکرده میافزاییم. در ظرف دیگری نخود فرنگی را میپزیم. برنج را که از قبل خیس کرده ایم به آب مرع افزوده تا آبش تبخیر شود...بعد روی آن ها تکه های مرغ، هویج و نخود فرنگی را قرار میدهیم و برنج را دم میکنیم. این غذا با لیمو ترش سرو میشود.






















نوش جان!










نخود پلو با فیله مرغ:






این غذا من در آوردیه و بسیار راحت و خوشمزه است....


مواد لازم برای 2 نفر:


نخود فرنگی پخته: 1 پیمانه
برنج: 2 پیمانه
فیله مرغ: 5-4 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
کوجه فرنگی: 1عدد
رب گوجه: 3-2 قاشق
ادویه (زردچوبه، دارچین، فلفل، پودر زیره، جوز هندی و کمی کاری)،نمک و زعفران آب کرده :به میزان دلخواه
روغن مایع


برای ته دیگ: سیب زمینی یا نان لواش

اول پیاز را نگینی خرد کرده، تفت میدهیم بعد مرغ خرد شده را افزوده و تفت میدهیم...بعد نوبت افزودن ادویه است و بعد هم گوجه خرد شده و رب گوجه را اصافه کرده و تفت میدهیم. حدود یک چهارم لیوان آب اضافه میکنیم و 15 دقیقه آنرا میپزیم تا آب مخلوط مایه مرغ کشیده شود.
برنجی که از قبل خیس کرده ایم را در آب درحال جوش ریخته تا بپزد و به محض اینکه مغز برنج نرم شد، آنرا آبکش میکنیم. 
ته قابلمه مقداری روغن و زعفران آبکرده ریخته و داغ که شد نان را ته قابلمه قرار میدهیم و روی آن طبقه طبقه ار برنج، مایه مرغ و نخود فرنگی ریخته و در پایان روی آن کمی روغن میدهیم، دمکنی را زیر در قابلمه کذاشته و برنج را به مدت 20 الی 30 دقیقه دم میکنیم.
غذا آماه است!































نوش جان!













تاکو




تاکو یک غذای بسیار ساده اما خوشمزه مکزیکی است.


مواد لازم برای 3-4 نفر:


گوشت چرخ شده: 300 گرم
تورتیای ذرت (نان ذرت): 10 عدد
پیاز : 1 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
آواکادو: 1 عدد
کاهو ریز شده: 1/5 پیمانه
پنیر چدار رتده شده: 1 پیمانه
* ادویه مخصوص تاکو: 1 پاکت
** سالسا تاکو: مقداری


* اگر به ادویه آماده دسترسی ندارید، ترکیب پودر پیاز، پودر پاپریکا ،نمک و فلفل به گوشت بزنید.
** این سس از سس گوجه فرنگی و پیاز با کمی فلفل تند درست میشود.
(من  هر دو مورد * و ** را آماده خریداری کردم)




روش تهیه: پیاز را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم، بعد گوشت را افزوده کمی که تفت خورد؛ ادویه مخصوص را اضافه میکنیم و 1/2 لیوان آب افزوده تا گوشت به مدت 30 دقیقه بپزد. ( آب آن که کامل تبخبر شد، آماده است)


گوجه فرنگی و آواکادو را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. کاهو هم را به صورت نوارهای باریک خرد میکنیم.


نان های تورتیا را در فر به مدت 3-2 دقیقه گرم میکنیم و از فر که در آوردیم تا میزنیم.
داخل نان ها به ترتیب از مایه گوشتی ، سالسا، گوجه فرنگی، کاهو ، آواکادو و پنیر چدار رنده شده  میریزیم. تاکو آماده است.













نوش جان!













خوراک گوشت و سبزیجات




(زمان پخت در زود پز: 2 ساعت)




مواد لازم برای 2-3 نفر:


گوشت گوساله/گوسفند: 8 تکه
پیاز: 1 عدد
گوجه فرنگی: 1 عدد
هویج: 2 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
لوبیا سبز: 1 لیوان (خرد شده)
ادویه (نمک و فلفل، زردچوبه، پاپریکا،جوز هندی، دارچین و زعفران)
رب گوجه: 3 ق غ




اول پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدهیم، بعد تکه های گوشت را اضافه کرده تفت میدهیم و بعد نوبت تفت دادن هویج هست. بعد ادویه و رب زده و 2 لیوان آب اضافه میکنیم.( به مدت 1 ساعت با درجه 2 بپزد)
بعد از 1 ساعت (با رعایت نکات ایمنی) در زودپز را باز کرده و گوجه فرنگی و لوبیا سبز خرد شده را میافزاییم. (به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد با درجه 1)
در آخر نوبت افزودن سیب زمینی است، دوباره (با رعایت نکات ایمنی) در زودپز را باز کرده و سیب زمینی ها رو هم اضافه میکنیم و این بار 30 دقیقه در ظرف را نیمه باز میگذاریم تا آب خوراک کم شود ، سیب زمینی ها که پخت خوراک آماده است.



























نوش جان!







اسپاگتی با سس بلونز




مواد لازم برای 3-2 نفر


اسپاگتی: 250-200 گرم
گوشت چرخ شده:200 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: 1 حبه
کرفس: 1 ساقه
فلفل سبز: به میزان دلخواه
گوجه فرنگی: 1 عدد
قارچ: 4-3 عدد
سس گوجه فرنگی: 1/2 لیوان
آب: 1/2 لیوان
روغن زیتون، نمک، فلفل ، پاپریکا، فلفل سیاه، آویشن و اورگانو








همه سبزیجات را نگینی ریز خرد میکنیم...اول سیر و پیاز را با روغن زیتون تفت
 میدهیم...بعد فلفل سبز و کرفس را تفت میدهیم، بعد گوشت را افزوده و تفت میدهیم..
کمی که تفت خورد، ادویه ها را می افزاییم. بعد هم قازچ و گوجه فرنگی را اضافه 
میکنیم و سس گوجه را می افزاییم و آب اضافه کرده تا بپزد.
در همین فاصله اسپاگتی را در آب جوش ریخته و 15 دقیقه میپزیم.
سس بلونز را همراه اسپاگتی سرومیکنیم.

































نوش جان!





راویولی پنیر با سس قارچ و چوریزو



این یک غذای من در آوردی هست که  هم خوشمزه است، هم سریع آماده میشه.

مواد لازم (برای 2 نفر):
راویولی پنیر ( راویولی تازه باشه بهتره): 1 بسته
* سس پوره گوجه فرنگی وپیاز : نصف قوطی
**چوریزو بوقلمون: 7-6 عدد
قارچ صدفی: 6-5 عدد
روغن زیتون: 2 ق غ
اورگانو، نمک و فلفل: کمی
*اگر سس گوجه و پیاز آماده نبود،  داخل سس گوجه پیاز داغ مخلوط کنید.
** چوریزو یک نوع کالباس اسپانیایی است.اگر در دسترستون نبود از "سالامی " استفاده کنین.

طرز تهیه:
قارچ ها را خرد کرده ودر روغن زیتون تفت میدهیم. سس گوجه وپیاز را روی حرارت گذاشته و قارچ های تفت داده شده و چوریزو خرد شده را به آن می افزاییم و در آخر اورگانو، نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم. راویولی را داخل آب جوش ریخته و به مدت 10-5 دقیقه میپزیم. سپس آنرا آبکش کرده وبا سس سرو میکنیم.













نوش جان!






شنیسل مرغ خوشمزه:


تهیه این غذا خیلی  راحت وسریع است.

مواد لازم (برای 2 نفر):
سینه مرغ : 1 عدد
تخم مرغ:1 عدد
ادویه: زردچوبه ،پودر پاپریکا، زعفران،پودر سیر یا پیاز
نمک و فلفل و کمی آبلیمو
پودر سوخاری: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:
سینه مرغ را برشی عرضی میزنیم تا نازک شود وآنرا کمی میکوبیم...بعد آن را به مدت 20 دقیقه در مخلوط آبلیمو ، و زعفران می خوابانیم.پودر سوخاری را با ادویه ها مخلوط میکنیم.... تخم مرغ را کمی با چنگال میزنیم و مرغ ها را ابتدا در تخم مرغ و بعد در مخلوط آرد سوخاری میزنیم و دو طرف آنرا سرخ میکنیم.. در آخر آنرا با سیب زمینی سرخ شده وسبزیجات سرو میکنیم.




کیک سیب زمینی و سوسیس:
مواد لازم:
سیب زمینی: 3 عدد متوسط
تخم مرغ :3 عدد
کره آب شده: 50 گرم
شیر: 4/1 لیوان
سوسیس:3 عدد
فلفل دلمه ای : نصف فلفل
آرد: 3 ق غ


پنیر پیتزا رنده شده:2 ق غ 
بیکینگ پودر: 1 ق چ
نمک و فلفل و ادویه: به میزان دلخواه
روش تهیه:
سیب زمینی ها را نیم پز میکنیم و بعد به صورت نگینی خرد میکنیم...سوسیس و فلفل دلمه را هم نگینی خرد میکنیم... تخم مرغ را میزنیم بعد کره و شیر و نمک و ادویه را می افزاییم...بعد آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم. در آخر هم پنیر پیتزا ،سیب زمینی،سوسیس و فلفل دلمه خرد شده را اضافه میکنیم....مواد را داخل قالب کیکی که از قبل چرب کرده ایم و آردپاشی کرده ایم میریزیم و به مدت45 دقیقه الی 1 ساعت داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم....


نوش جان!




تورتیا

سلام دوستان ...امروز میخوام  براتون یک غذای اسپانیایی رو آموزش بدم...این غذا یک غذای ساده است که سریع آماده میشه...اسمش تورتیا (Tortilla) است. ( llدر زبان اسپانیایی صدای Y میده). این غذا در نوع تهیه میشه : با پیاز و بدون پیاز.


مواد لازم برای 2-3 نفر:


سیب زمینی : 1-2 عدد (بسته به سایز سیب زمینی دارد)
پیاز : در صورت دلخواه: 1 عدد
تخم مرغ: 4 عدد
روغن زیتون برای سرخ کردن : به میزان کافی
نمک و فلفل: کمی


اول سیب زمینی و پیاز رو پوست میکنیم و اون ها به صورت حلقه های نسبتا نازک میبریم و کمی نمک میزنیم. کف تابه روغن زیتون میریزیم و سیب زمینی ها و پیاز ها را سرخ می کنیم...بعد آن ها رو در توری می اندازیم یا روی دستمال آشپزخانه قرار میدیم که روغنش بره....
تخم مرغها رو شکسته و خوب میزنیم و نمک و فلفل اضافه میکنیم...حالا سیب زمینی پیاز ها رو داخل تخم مرغ میریزیم و این مخلوط را داخل تابه ای که روغن ریختیم, میریزیم.یک طرف اوون که سرخ شد, یک بشقاب نشکن که کمی از دهانه تابه بزرگتره را در تابه میگذاریم و آنرا داخل سینک ظرفشویی میبریم و بشقاب رو بر میگردونیم در تابه تا اوونطرف تورتیا هم سرخ بشه و پف کنه....



نوش جان!




پیراشکی گوشت در فر


مواد لازم برای خمیر:
این غذا برای 3 تا 4 نفر است.
تخم مرغ: ۱ عدد
ماست: نصف پیمانه
کره: نصف پیمانه
آرد: به میزانی‌ که خمیر به دست نچسبد
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق مربا خوری
برای مواد میانی :
گوشت چرخ کرده:۲۵۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیر:۱ حبه
رب گوجه فرنگی‌: ۲-۳ قاشق غ
ادویه و نمک:به مقدار لازم
جعفری خرد شده :۳ قاشق م
تخم مرغ آبپز: ۱ عدد
قارچ:۳ عدد


طرز تهیه خمیر:
ماست را داخل ظرف ریخته خوب می‌زنیم،بعد تخم مرغ زده شده رو به آن اضافه می‌کنیم و جوش شیرین را هم میریزیم،بعد کره را اضافه کرده مخلوط می‌کنیم،بعد آرد را کم‌کم با الک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم،تا جایی که خمیر به دست نچسبد.بعد کمی‌ ورز میدهیم ، و روی آن را پوشانده تا ۱ ساعت بماند .


طرز تهیه پیراشکی:
پیاز را خورد کرده تفت میدهیم،سیر را رنده کرده اضافه می‌کنیم،بعد گوشت را میریزیم و کمی که تفت خورد،ادویه و نمک می‌زنیم ،قارچ ریز شده را هم اضافه می‌کنیم،و بعد رب می‌ریزیم، کمی‌ آب می‌ریزیم تا مواد ما پخته شوند،،،تخم مرغ آبپز را رنده درشت می‌کنیم .وقتی‌ آب مواد ما کشیده شد،زیرشعله را خاموش می‌کنیم و تخم مرغ رنده شده و جعفری را اضافه می‌کنیم.
خمیر ما آماده است.آنرا با وردنه باز می‌کنیم و با یک کاسه دایره هایی از خمیر در میاوریم و دایره ها را از مواد میانی پر می‌کنیم سپس در آن ها را میبندیم و با چنگال روی لبه ها می‌زنیم.
ته سینی فر کاغذ فویل یا کاغذ روغنی پهن می‌کنیم،فر رو از قبل با دمای ۱۷۵_۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم حالا سینی پیراشکی را داخل فر قرار میدهیم، بمدت 25­­­ الی 30 دقیقه تا پیراشکی ها پخته و طلایی شوند.



نوش جان!